Vyhledej
Základní škola speciální Diakonie ČCE Dvůr Králové nad Labem > Vzdělávání > základní školy > ZŠ speciální Diakonie Dvůr Král. n.L.

Ohlédnutí za měsícem leden 2024

Redakce, / 12.02.2024, Dvůr Králové nad Labem, zsdiakonie.kralovedvorsko.cz
Jak vypadá měsíc v naší škole v období, kdy aktivity směřujeme spíše do vnitřních prostor?

FOTOGALERIE - Ohlédnutí za měsícem leden 2024


TĚLESNÁ VÝCHOVA 
 Po přivítání jsme se vždy pořádně rozcvičili a protáhli. Následovalo nacvičovaní na květinkový ples, který se nám blíží! Rozloučili jsme se oblíbenou pohybovou hrou "Ovečky, ovečky pojďte domů!" či "Mrazík". Tělesné výchově, ZDAR"!

HUDEBNÍ VÝCHOVA 

V měsíci leden nás čtyřikrát navštívil pan Molnár, zopakovali jsme si písničky, které jsme se už naučili a naučil nás nové. Pokračoval i ve vypravování o Josefovi. Dozvěděli jsme se o vzniku českobratrské evangelické církvi a co znamená Deset ran egyptských. Poslechli jsme si příběh o Mojžíšovi. Těšíme se na další setkání!

CANISTERAPIE 

V rámci tělesné výchovy nás navštívili naši psí kamarádi Ladynka a Baryk. Těšíme se na další oblíbenou terapii s pejsky.

FELINOTERAPIE 

Dne 26. 1. 2024 nás při odpolední družině navštívila paní Andrea s kocourkem Barnym. Felinoterapii jsme si všichni náramně užili a těšíme se na další opět v únoru.

BAZÁREK PLNÝ ODMĚN 

V každé třídě proběhl bazárek s odměnami. Žáci si mohli směnit samolepky nasbírané v pochvalníčku za hezkou odměnu.

VYSVĚDČENÍ A PROJEKTOVÝ DEN: „VE ŠKOLE SE NÁM LÍBÍ.“ 

Dne 31. 1. nám bylo předáno pololetní vysvědčení a pochvaly za 1. pololetí. Zhodnotili jsme si, co jsme se naučili, který předmět nás nejvíce baví a na co se těšíme ve 2. pololetí.

tým Základní školy speciální ČCE Dvůr Králové nad Labem

Další články Základní škola speciální Diakonie ČCE Dvůr K. n. L.

 
Vaše komentáře

Přečteno 79x